Zaregistrujte sa do nášho newslettera a získajte exkluzívny prístup k akci Šperky týždňa!

Milujete šperky a radi objavujete nové kúsky za skvelú cenu? Potom by ste si určite nemali nechať ujsť našu novú akciu Šperk týždňa! Každý týždeň vyberieme jeden výnimočný šperk, ktorý bude k dispozícii so zľavou 50 %, ale len na jeden týždeň alebo do vypredania zásob. Zľava je časovo obmedzená, preto neváhajte a dozviete sa o nej ako prví!

 

Ako to funguje?

Každý pondelok vám v našom bulletine predstavíme nový šperk, ktorý si môžete kúpiť za polovičnú cenu. Táto zľava platí len počas daného týždňa alebo do vypredania šperku, čo znamená, že máte len obmedzený čas na získanie svojho vysnívaného kúsku. Prihlásením sa k odberu nášho newslettera si zabezpečíte, že vám neunikne žiadna výhodná ponuka. Prihlásiť sa môžete jednoducho zadaním svojej e-mailovej adresy v ľavom dolnom rohu nášho e-shopu.

 

Prečo sa prihlásiť?

Okrem toho, že sa ako prví dozviete o zľave, získate pravidelný prístup k našim najlepším ponukám a exkluzívnym akciám. Prihlásením sa na odber noviniek si zabezpečíte, že budete vždy informovaní o najnovších zľavách a novinkách v našom e-shope.

Prihláste sa na odber nášho newslettera a získajte prístup k najlepším ponukám šperkov! 💎

Nepremeškajte šancu získať nádherné šperky za skvelú cenu - zaregistrujte sa ešte dnes!

 

Máte otázku?

Máte záujem o viac informácií o ponúkaných výrobkoch a nákupe v e-shope? Napíšte nám na info@bizuterie-top.cz, vždy vám radi a ochotne odpovieme, aby ste si u nás mohli vybrať ten najvhodnejší šperk. Môžete nám napísať aj na chat.